Computerhulp Drachten

Computerhulp? Wij helpen u in Drachten!

Computerhulp in Drachten

Voor computerhulp belt u deze ochtend 058-7600010! Ook voor het onderhoud en service van uw computer, laptop of pc staan wij 365 dagen per jaar voor u klaar. (Ook 's avonds en op zondag bereikbaar)

Jarenlange ervaring
LaptopcomputerreparatieSpecialist werkt uitsluitend met gekwalificeerde computerreparateurs en levert naast reparaties ook onderdelen. Wij zijn erkend computer reparateur en plaatsen volgens de ISO en NEN norm. Dat geeft u de zekerheid dat er goed gerepareerd is met garantie. Toekomstige problemen worden hier zo veel mogelijk mee voorkomen.

LET OP: Wij hebben geen winkels en repareren geen monitors en printers.
We helpen u nu direct op afstand per telefoon of we sturen een specialist langs voor slechts €37,50 incl. diagnose en kleine reparatie. Onze servicewagens hebben altijd voldoende voorraad en kunnen uw reparatie vaak meteen uitvoeren. Indien nodig nemen het apparaat mee en krijgt u indien gewenst een vervangende laptop.

Computerhulp in Drachten: offerte of advies nodig?
Offerte en/of advies nodig over de verschillende soorten computers en beveiligingsmaatregelen die er zijn en waar u het beste voor kunt kiezen om de hoogste graad van beveiliging te behalen? Bel direct 058-7600010 Overdag en 's avonds bereikbaar voor computerhulp in Drachten...

Computer defect en/of software probleem in Drachten?

Heeft u computerhulp nodig of bent u slachtoffer van een virusaanval? Aarzel niet en neem direct contact met ons op via 058-7600010. Regel vandaag nog een reparatie.

Wij helpen u direct aan de telefoon of we sturen een gecertificeerde monteur langs. Heeft u computerschade of software problemen in Drachten en wenst U hulp, bel ons. Onze gecertificeerde computerreparateurs werken zes dagen per week en zijn dagelijks bij u in de buurt om reparaties uit te voeren.

LET OP: Wij hebben geen winkels en repareren geen monitors en printers.
Computerhulp Drachten helpt u met de vervanging of reparatie van: computers, pc's, laptops en monitors. Top advies, snel op locatie in Drachten. Onze medewerkers weten exact wat er bij uw computersysteem past. Uiteraard krijgt u een professioneel advies bij het maken van de juiste keuze.

Bel deze ochtend nog met 058-7600010 en we helpen u direct of we plannen onze monteur op locatieservice vanaf €37,50 incl. diagnose en kleine reparatie! Wij helpen u in de gehele 0512 regio en omgeving, dus ook in: Smallingerland, en uiteraard in 9201 BC Drachten.

Lees onze reviews op klantenvertellen.nl:
Beoordeling door klanten: 7.9/10
» 209 beoordelingen

Computerhulp in Drachten
058-7600010