077-7600072

Computerhulp Venray

Computerhulp in Venray

Voor computerhulp belt u deze middag 077-7600072! Ook voor het onderhoud en service van uw computer, laptop of pc staan wij 365 dagen per jaar voor u klaar. (Ook 's avonds en op zondag bereikbaar)

Jarenlange ervaring
LaptopcomputerreparatieSpecialist werkt uitsluitend met gekwalificeerde computerreparateurs en levert naast reparaties ook onderdelen. Wij zijn erkend computer reparateur en plaatsen volgens de ISO en NEN norm. Dat geeft u de zekerheid dat er goed gerepareerd is met garantie. Toekomstige problemen worden hier zo veel mogelijk mee voorkomen.

LET OP: Wij hebben geen winkels en repareren geen monitors en printers.
We helpen u nu direct op afstand per telefoon of we sturen een specialist langs voor slechts €37,50 incl. diagnose en kleine reparatie. Onze servicewagens hebben altijd voldoende voorraad en kunnen uw reparatie vaak meteen uitvoeren. Indien nodig nemen het apparaat mee en krijgt u indien gewenst een vervangende laptop.

Computerhulp in Venray: offerte of advies nodig?
Offerte en/of advies nodig over de verschillende soorten computers en beveiligingsmaatregelen die er zijn en waar u het beste voor kunt kiezen om de hoogste graad van beveiliging te behalen? Bel direct 077-7600072 Overdag en 's avonds bereikbaar voor computerhulp in Venray...

Computer defect en/of software probleem in Venray?

Heeft u computerhulp nodig of bent u slachtoffer van een virusaanval? Aarzel niet en neem direct contact met ons op via 077-7600072. Regel vandaag nog een reparatie.

Wij helpen u direct aan de telefoon of we sturen een gecertificeerde monteur langs. Heeft u computerschade of software problemen in Venray en wenst U hulp, bel ons. Onze gecertificeerde computerreparateurs werken zes dagen per week en zijn dagelijks bij u in de buurt om reparaties uit te voeren.

LET OP: Wij hebben geen winkels en repareren geen monitors en printers.
Computerhulp Venray helpt u met de vervanging of reparatie van: computers, pc's, laptops en monitors. Top advies, snel op locatie in Venray. Onze medewerkers weten exact wat er bij uw computersysteem past. Uiteraard krijgt u een professioneel advies bij het maken van de juiste keuze.

Bel deze middag nog met 077-7600072 en we helpen u direct of we plannen onze monteur op locatieservice vanaf €37,50 incl. diagnose en kleine reparatie! Wij helpen u in de gehele 0478 regio en omgeving, dus ook in: Heide, Leunen, Merselo, en uiteraard in 5801 AA Venray.

Lees onze reviews op klantenvertellen.nl:
Beoordeling door klanten: 7.9/10
» 209 beoordelingen

Computerhulp in Venray
077-7600072