Harde schijf crash Amsterdam

Harde schijf crash? Wij helpen u in Amsterdam!

Harde schijf crash

Harde schijf crash? Bel vandaag 020-7605939! Ook voor het onderhoud en service van uw computer, laptop of pc staan wij 365 dagen per jaar voor u klaar. (Ook 's avonds en op zaterdag bereikbaar)

Jarenlange ervaring
LaptopcomputerreparatieSpecialist werkt uitsluitend met gekwalificeerde computerreparateurs en levert naast reparaties ook onderdelen. Wij zijn erkend computer reparateur en plaatsen volgens de ISO en NEN norm. Dat geeft u de zekerheid dat er goed gerepareerd is met garantie. Toekomstige problemen worden hier zo veel mogelijk mee voorkomen.

Wij hebben drie mogelijkheden bij reparaties:
Wij helpen u op afstand (telefonisch), de monteur komt bij u langs, u geeft het af op ons hoofdkantoor. Vaak de goedkoopste oplossing.

LET OP: Wij hebben geen winkels en repareren geen monitors en printers.
We helpen u nu direct op afstand per telefoon of we sturen een specialist langs voor €70,- incl. diagnose en kleine reparatie. Onze servicewagens hebben altijd voldoende voorraad en kunnen uw reparatie vaak meteen uitvoeren.

Offerte of advies nodig?
Offerte en/of advies nodig over de verschillende soorten computers en beveiligingsmaatregelen die er zijn en waar u het beste voor kunt kiezen om de hoogste graad van beveiliging te behalen? Bel direct 020-7605939 Overdag en 's avonds bereikbaar...

Computer defect en/of software probleem in Amsterdam?

Heeft u computerhulp nodig of bent u slachtoffer van een virusaanval? Aarzel niet en neem direct contact met ons op via 020-7605939. Regel vandaag nog een reparatie.

Wij hebben drie oplossingen:
Wij helpen u op afstand (telefonisch), de monteur komt bij u langs, u geeft het af op ons hoofdkantoor. Vaak de goedkoopste oplossing.

Wij helpen u direct aan de telefoon of we sturen een ervaren monteur langs. Heeft u computerschade of software problemen in Amsterdam en wenst U hulp, bel ons. Onze computerreparateurs werken zes dagen per week en zijn dagelijks bij u in de buurt om reparaties uit te voeren.

LET OP: Wij hebben geen winkels en repareren geen monitors en printers.
Computerhulp Amsterdam helpt u met de vervanging of reparatie van: computers, pc's, laptops en monitors. Top advies, snel op locatie in Amsterdam. Onze medewerkers weten exact wat er bij uw computersysteem past. Uiteraard krijgt u een professioneel advies bij het maken van de juiste keuze. Bekijk hier onze tarieven »

Bel vandaag nog met 020-7605939 en we helpen u direct of we plannen onze monteur op locatieservice vanaf €70,- incl. diagnose en kleine reparatie! Wij helpen u in de gehele 020 regio en omgeving, dus ook in: Amstelveen, Bovenkerk, Aalsmeer, Schiphol, Landsmeer, Diemen, en uiteraard in 1012 BC Amsterdam.

Lees onze reviews op klantenvertellen.nl:
Beoordeling door klanten: 7.9/10
» 209 beoordelingen

Harde schijf crash in Amsterdam
020-7605939