Laptop reparatie Roermond

Laptop reparatie? Wij helpen u in Roermond!

Laptop reparatie

Laptop reparatie? Bel deze ochtend 077-7600072! Ook voor het onderhoud en service van uw computer, laptop of pc staan wij 365 dagen per jaar voor u klaar. (Ook 's avonds en op zaterdag bereikbaar)

Jarenlange ervaring
LaptopcomputerreparatieSpecialist werkt uitsluitend met gekwalificeerde computerreparateurs en levert naast reparaties ook onderdelen. Wij zijn erkend computer reparateur en plaatsen volgens de ISO en NEN norm. Dat geeft u de zekerheid dat er goed gerepareerd is met garantie. Toekomstige problemen worden hier zo veel mogelijk mee voorkomen.

Wij hebben drie mogelijkheden bij reparaties:
Wij helpen u op afstand (telefonisch), de monteur komt bij u langs, u geeft het af bij één van onze servicecentra. Vaak de goedkoopste oplossing.

LET OP: Wij hebben vijf servicewinkels
We helpen u nu direct op afstand per telefoon of we sturen een specialist langs voor €70,- incl. diagnose en kleine reparatie. Onze servicewagens hebben altijd voldoende voorraad en kunnen uw reparatie vaak meteen uitvoeren.

Offerte of advies nodig?
Offerte en/of advies nodig over de verschillende soorten computers en beveiligingsmaatregelen die er zijn en waar u het beste voor kunt kiezen om de hoogste graad van beveiliging te behalen? Bel direct 077-7600072 Overdag en 's avonds bereikbaar...

Computer defect en/of software probleem in Roermond?

Heeft u computerhulp nodig of bent u slachtoffer van een virusaanval? Aarzel niet en neem direct contact met ons op via 077-7600072. Regel vandaag nog een reparatie.

Wij hebben drie oplossingen:
Wij helpen u op afstand (telefonisch), de monteur komt bij u langs, u geeft het af op ons hoofdkantoor. Vaak de goedkoopste oplossing.

Wij helpen u direct aan de telefoon of we sturen een ervaren monteur langs. Heeft u computerschade of software problemen in Roermond en wenst U hulp, bel ons. Onze computerreparateurs werken zes dagen per week en zijn dagelijks bij u in de buurt om reparaties uit te voeren.

LET OP: Wij hebben vijf winkels.
Computerhulp Roermond helpt u met de vervanging of reparatie van: computers, pc's, laptops en monitors. Top advies, snel op locatie in Roermond. Onze medewerkers weten exact wat er bij uw computersysteem past. Uiteraard krijgt u een professioneel advies bij het maken van de juiste keuze. Bekijk hier onze tarieven »

Bel deze ochtend nog met 077-7600072 en we helpen u direct of we plannen onze monteur op locatieservice vanaf €70,- incl. diagnose en kleine reparatie! Wij helpen u in de gehele 0475 regio en omgeving, dus ook in: Venlo, Arcen, Weert, en uiteraard in 6041 WC Roermond.

Lees onze reviews op klantenvertellen.nl:
Beoordeling door klanten: 7.9/10
» 209 beoordelingen

Laptop reparatie in Roermond
077-7600072