Virusscanner

Virusscanner? Wij helpen u!

Als uw pc af en toe uitvalt, traag reageert of foutmeldingen laat zien, is er iets mis. Vaak zijn problemen met een pc, computer, laptop of notebook gemakkelijk te verhelpen, maar soms is er meer aan de hand. Wij helpen u graag met een grondige check van computer of laptop.

soms is er sprake van een virus....�

ten eerste moet deze dan grondig verwijderd worden, zonder schade toe te brengen aan uw bestanden. ten tweede moet er een goede virusscanner geinstalleerd worden om dit in de toekomst te voorkomen. �Ook de levering en installatie van een goede virusscanner doen wij graag, zodat u weer snel verder kunt met uw werk. bel nu 085-0471421 voor snelle hulp!

Door onze ruime ervaring in het repareren en installeren van laptops en notebooks weten wij de problemen vaak snel te verhelpen. We hebben bijvoorbeeld ervaring met het repareren van de processor, het beeldscherm, de usb-poorten en het verhelpen van problemen met software en de accu. Ook kunnen wij u helpen met het veilig en grondig verwijderen van virussen, en het voorkomen van een nieuwe aanval.

Voor telefonische hulp voor uw defecte laptop kunt u contact opnemen met 085-0471421, onze medewerkers helpen u graag met het oplossen van al uw laptopproblemen. Mocht het telefonisch niet lukken de problemen op te lossen, dan komt er een monteur bij u thuis. Vaak komen onze gecertificeerde monteurs dezelfde werkdag nog langs om de problemen te verhelpen.

Virusscanner? Wij helpen u dag en nacht!

085-0471421